AMARENA Chef

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Chef – Eriko Suma

She started her career as a chef at the restaurant in Jiyugaoka, where many celebrities lived and high quality restaurants were located, after graduating from Lecole Vantan Cooking Institute. After training at famous Italian restaurant in Tokyo, she gained experiences by producing various restaurants at Palau and Vietnam. She supervised the cuisine of cafe project of European major manufacturer. She is also in charge of teaching at Culinary Institutes etc. Specializing in fusing local cuisines of each country with Japanese ingredients.



シェフ - 須磨 映理子

調理師学校レコールバンタン卒業後、自由が丘のレストランにて料理人をスタート。 のち、都内の有名イタリアンにて修行を経て、海外のレストランではパラオ、ベトナムでシェフとして店舗立ち上げ等の経験を積み、帰国。 ヨーロッパ大手メーカーのカフェプロジェクトの料理も監修。調理師専門学校などでも講師を担当する。海外の数々のレストランで触れた各国の郷土料理と日本の食材の融合を得意とする。

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