AMARENA Chef

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Chef – Eriko Suma

After graduating from Lecole Vantan cooking school, she started as chef at restaurant in Jiyūgaoka, where many celebrities live and high quality restaurants are located. After training at famous Italian restaurant in Tokyo, she gained experiences by producing various restaurants at Palao, Vietnam and returning home. She supervised the cuisine of European major manufacturer's cafe project. She is also in charge of lecturing at culinary vocational schools. Specializing in fusing local cuisine of each country with touch of Japanese ingredients in many restaurants at overseas.



シェフ - 須磨 映理子

調理師学校レコールバンタン卒業後、自由が丘のレストランにて料理人をスタート。 のち、都内の有名イタリアンにて修行を経て、海外のレストランではパラオ、ベトナムでシェフとして店舗立ち上げ等の経験を積み、帰国。 ヨーロッパ大手メーカーのカフェプロジェクトの料理も監修。調理師専門学校などでも講師を担当する。海外の数々のレストランで触れた各国の郷土料理と日本の食材の融合を得意とする。

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